Egy építmény tervezése előtt fontos az építkezési telek és környékének helyzeti és magassági felmérése, a terepviszonyok pontos ismerete lehetőleg a méröki vezetékek feltüntetésével. Földmérési módszerekkel a földmérő meghatározza a terület terepszintjét és beméri a területen található tereptárgyakat (épületek, kerítések, utak, járdák, fák, novények, támfalak, árkok, közművek, közúti jelzések és a közlekedési táblák…).

A feldolgozott tervezési térkép  tartalmazza a tereptárgyak helyzetét, magasságát, a terepviszonyok magassági kótáit szintvonalak (rétegvonalak) formájában és a földhivatali birtokjogi határokat. A tervezés előtti felmérés rajzát és mérési adatait az állami S-JTSK koordinátarendszerben és a Bpv magassági rendszerben készítjük el.

Szemléltető példa

Amennyiben felkeltettem érdeklődését, kérem vegye fel velem a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeim egyikén.

Cégnév:Vörös Attila – Vatti GEO
Telefon: 00421 (0)905 779 657
E-mail:vattigeo@gmail.com

Kapcsolat

Ha földmérési, geodéziai feladatokra keres gyors és egyszerű, mégis magas színvonalú megoldást, keresse fel irodánkat, ahol örömmel a rendelkezésére állunk.

Piaci filozófiánk: lépést tartva a technika fejlődésével, a megoldandó feladatot a versenytársaknál gyorsabban, és persze költséghatékonyabban tudjuk végezni.